GRAND whitepaper workshop

Europe/Amsterdam
Titus Brandsmakamer (Huize Heyendael Nijmegen)

Titus Brandsmakamer

Huize Heyendael Nijmegen

Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
Bustamante Mauricio, Charles Timmermans, Kumiko Kotera (IAP), Olivier Martineau
Description
The workshop is dedicated to finalising the GRAND white paper. A short outline of the meeting: 20/2 morning: core-team session 20/2 afternoon - 22/2 morning: parallel and plenary sessions on sections of the white paper. 22/2 afternoon: wrap-up and planning for the next steps We suggest a dinner with all participants on Wednesday evening
Participants
  • Anne Zilles
  • Charles Timmermans
  • Claire Guépin
  • Guoliang Lu
  • Jianli Zhang
  • Junhua Gu
  • Kumiko Kotera
  • Mauricio Bustamante
  • Nicolas Renault-Tinacci
  • Olivier Martineau
  • Rafael Alves Batista
  • Sandra Le Coz
  • Sandra Le Coz
  • Sijbrand de Jong
  • Tanguy Pierog
  • Valentin Decoene
  • Xiang-Ping Wu
  • Yan Huang
    • 9:00 AM 9:30 AM
      arrival/coffee Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
    • 9:30 AM 12:30 PM
      Core team meeting Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
      • 9:30 AM
        Discussion on GP300, Becoming a collaboration and the purpose(s) of the WP 3h
        Slides
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Lunch 1h Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
    • 1:30 PM 5:30 PM
      Workshop session Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
      • 1:30 PM
        Introduction/Welcome 15m
        Speaker: Charles Timmermans
      • 1:45 PM
        Grand Development Status 30m
        Speaker: Dr Olivier Martineau
        Slides
      • 2:15 PM
        Whitepaper status 15m
        Speaker: Dr Bustamante Mauricio
        Slides
      • 2:30 PM
        Simulation Results 1h
        Speaker: Anne,Valentin,Sandra,Claire,Nicolas
        Slides
      • 3:30 PM
        Coffee/tea 30m
      • 4:00 PM
        Simulation Results 1h 30m
        Speaker: Anne, Valentin, Sandra, Claire, Nicolas
    • 9:00 AM 1:00 PM
      Workshop session 2 Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
      • 9:00 AM
        Discussing structure WP V2 1h 30m
        Slides
      • 10:30 AM
        Coffee/Tea 30m
      • 11:00 AM
        Editing WP sections 2h
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
    • 2:00 PM 5:30 PM
      Workshop session 3 Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
      • 2:00 PM
        Updates on science case 30m
        Speaker: Ke Mauricio and Rafael
        Slides
      • 2:30 PM
        Real time alert and Multi messenger network 1h 30m
        Speaker: Miguel and Kohta
        Slides
      • 4:00 PM
        Coffee/Tea 30m
      • 4:30 PM
        Work on white paper 1h
    • 7:00 PM 10:00 PM
      Workshop dinner 3h Restaurant de Hemel

      Restaurant de Hemel

      Restaurant de Hemel
      https://restaurantdehemel.nl/en/
      Franseplaats 1, Nijmegen

    • 9:00 AM 12:30 PM
      Workshop session 4 Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
      • 9:00 AM
        GRANDProto35 15m
        Speaker: Junhua Gu
        Slides
      • 9:15 AM
        GRANDProto300 30m
        Speaker: Charles Timmermans
        Slides
      • 9:45 AM
        GRAND development in China 20m
        Speaker: XiangPing Wu
        Slides
      • 10:05 AM
        Coffee/Tea 30m
      • 10:35 AM
        Becoming a collaboration 1h 55m
        document
        Slides
    • 12:30 PM 2:30 PM
      Lunch 2h Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
    • 2:30 PM 4:30 PM
      Wrap-up and summary Titus Brandsmakamer

      Titus Brandsmakamer

      Huize Heyendael Nijmegen

      Geert Grooteplein-Noord 9 6525 EZ Nijmegen
      • 2:30 PM
        Development Stages 30m
        Speaker: Charles and Olivier
        Slides
      • 3:00 PM
        GRAND Collaboration 30m
        Speaker: Kumiko
      • 3:30 PM
        White paper timeline 30m
        Speaker: Mauricio
        Slides
      • 4:00 PM
        Discussion/farewell 30m