Topical Lectures "Cosmology"

Europe/Amsterdam
H331 (Nikhef)

H331

Nikhef

    • 10:00 AM 10:30 AM
      Introduction 30m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Paul de Jong
      Slides
    • 10:30 AM 11:15 AM
      Lecture 45m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Jan Willem v. Holten
      Slides
    • 11:15 AM 11:30 AM
      Coffee break 15m H331

      H331

      Nikhef

    • 11:30 AM 12:15 PM
      Lecture 45m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Jan Willem v. Holten
    • 12:15 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 15m H331

      H331

      Nikhef

    • 1:30 PM 2:15 PM
      Lecture 45m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Jan Willem v. Holten
    • 2:15 PM 5:00 PM
      Exercises/Project 2h 45m Spectrum

      Spectrum

      Nikhef

      notes
    • 9:30 AM 10:15 AM
      Lecture 45m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Dr Jan Pieter Van der Schaar (Universiteit van Amsterdam)
      Slides
    • 10:15 AM 10:25 AM
      short break 10m H331

      H331

      Nikhef

    • 10:25 AM 11:15 AM
      Lecture 50m H331

      H331

      Nikhef

    • 11:15 AM 11:30 AM
      Coffee break 15m H331

      H331

      Nikhef

    • 11:30 AM 12:15 PM
      Cosmology and Gravitational Waves 45m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Dr Samaya Nissanke (Universiteit van Amsterdam)
    • 12:15 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 45m H331

      H331

      Nikhef

    • 2:00 PM 5:00 PM
      Exercises/Project 3h Spectrum

      Spectrum

      Nikhef

    • 9:30 AM 10:15 AM
      Lecture 45m H331

      H331

      Nikhef

    • 10:15 AM 10:25 AM
      Short break 10m H331

      H331

      Nikhef

    • 10:25 AM 11:15 AM
      Lecture 50m H331

      H331

      Nikhef

    • 11:15 AM 11:30 AM
      Coffee break 15m H331

      H331

      Nikhef

    • 11:30 AM 12:15 PM
      Lecture: Observational Cosmology 45m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Prof. Henk Hoekstra (Universiteit Leiden)
    • 12:15 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 15m H331

      H331

      Nikhef

    • 1:30 PM 4:00 PM
      Exercises/Project 2h 30m Spectrum

      Spectrum

      Nikhef

    • 4:00 PM 5:00 PM
      Closing 1h H331

      H331

      Nikhef