Topical Lectures "Physics at future accelerators"

Europe/Amsterdam
H331 (Nikhef)

H331

Nikhef

    • 10:00 AM 11:00 AM
      Linear and circular colliders - 1 - Daniel Schulte 1h H331

      H331

      Nikhef

    • 11:00 AM 11:10 AM
      Coffee, tea 10m H331

      H331

      Nikhef

    • 11:10 AM 12:00 PM
      Linear and circular colliders - 2 - Daniel Schulte 50m H331

      H331

      Nikhef

      Slides
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Theory - 1 1h H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Juan Rojo
      Slides
    • 2:00 PM 3:20 PM
      Discussion and exercises - Daniel Schulte and Juan Rojo 1h 20m H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Juan Rojo
    • 3:20 PM 3:30 PM
      Coffee, tea 10m H331

      H331

      Nikhef

    • 3:30 PM 4:30 PM
      CLIC - Academic Training Beam - Daniel Schulte 1h H331

      H331

      Nikhef

      Slides
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Beam dynamics at CLIC and ILC - Daniel Schulte 1h H331

      H331

      Nikhef

      Slides
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Theory - 3 1h H331

      H331

      Nikhef

      Speaker: Juan Rojo
      Slides
    • 10:30 AM 10:40 AM
      Coffee, tea 10m H331

      H331

      Nikhef

    • 10:40 AM 11:30 AM
      Detectors and experiments at FCC - 1 - Werner Riegler 50m H239

      H239

      Nikhef

      Slides
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Detectors and experiments at FCC - 2 - Werner Riegler 1h H239

      H239

      Nikhef

    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Discussion and exercises 1h H331

      H331

      Nikhef

    • 3:00 PM 3:10 PM
      Coffee, tea 10m H331

      H331

      Nikhef

    • 3:10 PM 4:00 PM
      Discussion and exercises 50m H331

      H331

      Nikhef

    • 4:00 PM 5:00 PM
      Drinks! 1h H331

      H331

      Nikhef